paintpaint

Hej, idag har jag varit i skolan as usual, sedan var jag på en bildkurs som jag fick i julklapp att prova på. Det var kul men tog lite lång tid, satt och målade i 3h haha! Det var någon teknik som var känd i usa, tror han som utvecklade den hette bob ross eller något liknande. Tyckte att jag gjorde rätt mycket fel och så för är ju första gången jag provar denna tekniken men blev ändå nöjd till slut. Kan dock inte ta åt mig hela äran eller vad man ska säga för man målade ju av en bild ,men jaja resultatet ser ni på bilderna nedanför! Här är hemsidan till kurserna. Kommer även dyka upp en bild på mig och min bild där snart lol. Igår var jag på första dansen för terminen. En ny grupp nu eftersom jag börjar i fortsättning nu istället. Det gick hyfsat bra och var jätteroligt! Nu ska jag snart lägga mig, måste vänja mig eftersom att jag ska upp typ 5 på onsdag och åka skidor haha! Godnatt<3

p.s måste verkligen fixa designen on le bloggish snart, så sorry för den halvfärdiga som är just nu!


Beslutsångest

Hej, idag har jag haft en i stort sett vanlig skoldag. Enda skillnaden var att på elevtiden gick vi runt och kollade på vilka extrakurser man ska välja. Jag funderar på bild,dans eller teater. Jättesvårt att välja eftersom jag skulle tycka att det var jättekul med alla tre... Nu på söndag börjar jag i fortsättningsgruppen på moderna så det skulle ju vara praktiskt att ha 2 dagar i veckan att kunna öva på och så i danssalen. Samtidigt så skissar jag i hela mina anteckningsblock så jag skulle behöva ha bild lite då och då. Menmen, jag kommer nog på vilken kurs som blir bäst!
Tror det är på måndag som jag ska gå en del av målarkursen jag fick i julklapp med så det ska bli spännande...tror jag haha. Nepp nu måste jag lyssna på lite Håkan och sova, godnatt<3

 
Håkan Hellström-Det tog så lång tid att bli ung
Håkan Hellström-Det är så jag säger det
Håkan Hellström-Visa vid vindens ängar

 


Igår

 
skor-primeboots  hörlurar-urbanista los angeles  jeans- obettivo industry  topp-tessie
 
 

Some pix

Tjenare, tänkte lägga upp lite bilder från i förrgår när jag var hos Sarah och vi gjorde laxsoppa haha! Har tagit lite outfitbilder som jag lägger ut senare eller imorgon. Collaget är från Saris blogg :) 
Bloggar mer senare, byebye<3

Väntar på gymbuddies


 

klätterklätter

Hej, just nu sitter jag på samhällen, passar på att lägga en bild från klättringen! Igår passade jag barn på friskis som vanligt och gymmade direkt efter det.Idag får jag se vad jag hittar på. Nu måste jag återvända till ett mörkt, mörkt ställe haha hejdå!
 
 
 
 
 

Feeling fab in them climbingshoes

Hellu

Heej, idag har jag packat lådor. Efter det åkte jag och åt i stan med Tessan och sen kom Julia in med. Sen åkte vi och gymmade en stund. Är lite smådeprimerad eftersom att lovet snart är slut men ska ändå bli kul att komma tillbaka. Skönt på något sätt att tiden går så fort, vill ha sommar snart!
sommarbild<3
 
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din-Håkan Hellström
När lyktorna tänds-Håkan Hellström
Half a heart-One direction
Känn ingen sorg för mig göteborg-Håkan Hellström
Nu kan du få mig så lätt-Håkan Hellström

Gott nytt år

hej, här är 2013 i ordning i ett i bildcollage<3
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja massor! Var till exempel på konserter, One Direction och Justin Bieber och reste till nya ställen. Började på gymnasiet med ju haha!
Vilka länder besökte du? Italien och England
Vem har du smsat mest under 2013? Henke eftersom att han är typ den enda jag smsar med. De andra jag skriver mest med skriver jag mest på kik till.
Bästa filmen? Känn ingen sorg
Har du varit sjuk eller skadat dig?Ja men inget allvarligt direkt. Opererade mig ju dock.
Vilken musik har du lyssnat på mest? I början av året mest Justin,Little Mix och 1D nu i slutet av året mest Håkan Hellström men massa annat med.
Bästa köpet år 2013? Fick en systemkamera i födelsedagspresent, love it.
Vem saknade du? Miki som flyttade till Berlin!<3
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja massa! Härliga sommarkvällar med kompisarna,konserter,resor och mycket mer!
Vad har gjort dig ledsen? Också en del dock.
Gjorde du något riktigt pinsamt? Haha OHJA!
Vilka har du umgåts mest med? Många men mest Sarah,Tessan,Julia,Henke och Albin I think!
Vilka sånger påminner dig om 2013?  Over again-One Direction,Wings-Little mix, The A-team-Ed Sheeran,  Wake me up-Avicii, Same love-Macklemore&Ryan Lewis, We can't stop-Miley Cyrus +massa Håkan Hellström-låtar. Jättemånga andra med!
Vad gjorde du på julen? Jag var hemma hos mina kusiner med andra släktingar och släktingar till min morbrors sambo.
Favoritprogram 2013? Carrie Diaries, Pretty little liars och Family guy
Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Väldigt blandad haha.
Vad har du för planer inför 2014? Håkan och OneDirection-konserter. Vill börja klättra med! Annars är det inte så mycket planerat :)

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart