Garderoben hos mamma

Tjenare, igår ägnade jag typ hela dagen åt att städa min garderob. Lite tråkigt men resultatet blev ju bra, gjorde samma sak hos pappa för ett tag sedan och sa ta kort på den med och lägga in!:) Lite tips om hur man kan sortera sina kläder kanske! Här är garderoben nu:
 

Garderoben hos mamma

Tjenare, igår ägnade jag typ hela dagen åt att städa min garderob. Lite tråkigt men resultatet blev ju bra, gjorde samma sak hos pappa för ett tag sedan och sa ta kort på den med och lägga in!:) Lite tips om hur man kan sortera sina kläder kanske! Senare ska jag klippa mig och lägger upp bild på resultatet. Här är garderoben nu:
 

Sommar

Hej, Inatt sov jag över hos Julia med Tessan och Sarah. Innan dess har jag varit ute på en båttur i fredags med några. Bilden nedanför är ifrån när vi var ute och badade igår, väldigt störande att jag har massa plåster på bilden men jaja, var och klippte stygn och så igår med och satte på nya förband så jag kunde bada :) Älskar bikinin och vädret<3
Bikini: victoria's secret

Updatering

 
 
Hej, nu är jag hemma från sjukhuset:) Är inte helt återställd än, magen är fortfarande ganska svullen och förbanden är fortfarande på ,som ni ser på bilden men inte så konstigt kanske efesom det gått så lite tid. Kommer lägga upp en bild när man kan se ärren om ett ganska bra tag efterom jag försökte hitta bilder på hur ärren ser ut efter en längre tid innan operationen men verkade inte finnas någonstans... Gick ganska bra att sövas och så förrutom att jag grät jättemycket hehe... det första jag gjorde var att sätta mig rakt upp när jag vaknade, inte så smart haha!
Igår var jag hemma hos Tessan med Sarah, Miki och Julia, det var jättekul att se alla igen:D Jag även min födelsedagspresent av alla som var bikinin från VS på bilden nedan som jag har önskat mig länge<3  
Nu ska jag äta melon, hejdå!
I love it<3

Opererad

Hej, ville bara posta en liten uppdatering på hur det gick med operationen, just nu mår jag ju inte så bra men operationen gick tydligen bra och så och det är ju bra:) Äntligen är stenen och hela gallan borta! Skriver lite mer imorgon om det och så men nu orkar jag inte, hejdå!


Update

Hej, när jag kom hem från sjukhuset var jag och mamma i stan och jag köpte en jacka(dålig bild), present till Jonas som fyller år påLördag och ett par vita dr denim-jeans:) Nu måste jag sova snart, ska upp typ 6 imorgon och åka till sjukhuset så hejdå sålänge:) 
 
 
 

Hem snart

Hej, just nu är jag på sjukhuset och tar lite prover osv till imorgon. Har precis fått äta efter att ha fastat ett tag och väntar nu på att få prata med narkoslälaren. Sen åker jag hem och åker tillbaka imorgon på morgonen. Skriver kanske lite imorgon men vi får se, hejdå sålänge:)


Fotodag del I

Tjenare! Förra veckan var jag med Tessan och fotade och senare med Julia också efter fotningen. Vi fotade lite mest i skogen och så, och två av bilderna finns längre ner:) Resten kommer när jag har tillgång till en dator. Just nu är jag hemma hos min faster och ska vara här tills imorgon, har precis badat och ska strax lägga mig och sola:) Har även fått reda på vilken dag jag ska opereras och det blir förmodligen på Torsdag nästa vecka om inte någon annan måste göra en akut operation då jag ska göra min så att min måste skjutas upp. Lite tråkigt att jag ska opereras såhär mitt i sommaren men men. Men lite gladare nyheter är att vi har bokat en resa till Brighton och vi åker i slutet av Juli:) Nu ska jag bli lite brun om magen för sen kommer det ju ta lång tid innan jag får sola den igen, hejdå!<3

https://cdn3.cdnme.se/2090868/6-3/pic_51dc0d20ddf2b36fde4c7830.jpg" class="image">


Fixat

Är hemma hos Julia nu med Therese och Julia såklart. Hon hjälpte mig precis med att fixa i bloggen lite och visst blev det bra? Bland annat fixade hon så att jag kan lägga in större bilder som ni kan se nedan :) Gå in på Julias blogg HÄR. Vi har varit ute och fotat lite och sen gått in och ätit glass och jordgubbar. Fotorna vi tog lägger jag upp en annan dag :)
 
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart