Leo

Äntligen, mina leopardbyxor från design only, löv them<3
 

Heej

Hej! Har inte direkt något att skriva om just nu, sitter i skolan och gör inget speciellt. Men tänkte iallafall updatera så här är en random bild på 2 saker jag målat i brist på annat. De är målade i vanlig vattenfärg:)

Tycker ni jag ska lägga upp mer saker jag målat osv?

Lite random bilder

Här är lite random bilder jag har tagit på sistonde men inte lagt ut:
 

Update

Hej, idag har jag inte gjort så mycket, mest bara städat lite från igår och tagit det lugnt. Igår så firade vi Tessans födelsedag lite i efterhand hemma hos mig. Vi gjorde en tårta med hennes favoritgodis på m.m. Sen så stälde sig Henke i fönstret till balkongen med tårtan medans vi pratade med Tessan och till slut upptäckte hon det och blev rädd haha! Väldigt rolig kväll blev det. Sorry för dåliga mobilbilder men jaja hehe. Hejdå!
 
 

I skolan

fin bild hähä

Yoga igen

Hej, idag har jag bara varit i skolan och sedan halva skoldagen hos tandläkaren. Ska ju få tandställning om några månader typ... inte jättetaggad men jaja det blir ju bra sedan! Efter det var jag på yoga igen fast med tessan denna gången. Det var helt okej trots lite träningsvärk från gårdagens! Tessan fyller ju år idag med så grattis till henne <3 Hittade denna bilden nu när jag var inne och kollade på min gamla bilddagboken på oss från 2009 hahaha! Hittade massa andra fruktansvärda på mig med!  Nu måste jag iallafall sova, ska upp tidigt imorgon och sen blir det ju dans också. Godnatt<3
Visst är den underbart redigerat med den rosa dimman runt och allting? hahaha lite får man ju bjuda på!;)

Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod

 

Ombrenails

Såg någon gång en tutorial i bilder som visade hur man gör ombrenails,ni har säkert sett dem innan, kom dock inte ihåg var jag hittade den men kan visa hur jag gjorde här:
 1. Ta en svamp, en tvättsvamp eller vilken som helst går bra. 2. Doppa den i vatten och krama ur den så att den inte droppar. 3. Välj 2-4 nagellack i olika färger/samma färg fast olika nyanser. Jag tog bara 2 denna gången men flera går lika bra. 4. Måla på en av färgerna på svampen. 5. Måla på den andra/de andra. 6.Doppa fingret eller dutta p nageln med svampen. Det behövs oftast göras minst 2 gånger på varje nagel.
 
Ta sedan bort det som blev utanför nageln med en tops med nagellacksbortagning och avsluta med ett genomskinligt topplack.
Man kan även ta ett glittrigt nagellack över om man vill det. Jag föredrar att inte ha det men här är båda varianterna:
 
 
 
 
 

Yoga

Hej, i helgen har jag tagit det väldigt lugnt, har inte mått så jätte bra, förkyldningen har fortsatt så det är segt. Tänkte iallafall gå på yoga idag fast jag mår sådär men får se hur det går. Har gjort en tröja idag som ni kan se nedan av en gammal tråkig t-shirt. Kom in på någon kanal på youtube som visade olika sätt att göra om gamla tröjor så blev lite inspirerad haha! Nu måste jag iallafall sticka till yogan strax, hejdå!
Youtubekanalen: http://www.youtube.com/user/AndreasChoice/videos
 

Ethnic print

Topp-bershka  kjol-h&m  tröja-victoria's secret  leggings-tilly's

Black and white

Sitter i skolan just nu och tänkte passa på att lägga ut lite gamla bilder som jag redigerat lite, har inte tid att skriva mer just nu men here they are:
 
 

 

Så var det ju detta med en rubrik

Hej! Har ju varit förkyld ett tag nu och var tvungen att vara hemma idag, segt för då missar jag ju dansen idag med. Men nu på kvällen mår jag iallafall bättre så var ute tag tag och pratade med Henke, var ju 1-2 veckor sen eller så vi sågs så hade en del att prata om. Är så trött på att vara förkyld men jaja, hoppas på att kunna gå till skolan imorgon och gör förmodligen det. Jag också även precis börjat kolla på en grym serie som heter "The Carrie Diaries" som handlar om Carrie från "sex and the city" när hon var tonåring, rekomenderar den starkt! Nu tänkte jag iallafall sova så godnatt!<3
Bild från igår

I skogen

Hej, just nu sitter jag i skolan, tänkte passa på att lägga upp lite bilder från igår när jag och Sarah var ute och fotade. Vi sov över från lördagen till söndagen, var ute och kollade på stjärorna på natten och så, jag såg ett stjärnfall där med, ascoolt! Igår pratade jag även med Miki i telfon i två timmar, var kul att höra från henne och veta att det går bra!(hon flyttade till berlin för ett tag sedan) Man saknar ju henne såklart Skulle vara jättekul om jag,Sarah,Tessan och Julia kunde åka dit någon gång och hälsa på henne. Nu måste jag iallafall go back to work haha, här är några av bilderna:
 
 
 

Snakeprint

 
 
väska-sweet dreams  skor-sweet dreams  armband-republic  byxor-lise sandahl   
 

Today

 
armband-guldfynd   shorts-urban outfiters  skor-converse  stickad tröja-berskha

Sunset

Hej, idag stannade jag hemma för att återhämta mig lite från förkyldningen. Fixade till en tråkig reservdesign för jag var så trött på den gamla, fixar en ordentlig någon gång snart. Just nu lyssnar jag på musik och kollar på kläder på datorn. Satte även ihop en outfit, underbar, skulle inte säga nej till den om man säger så!
Med en truls och den är perfect:
skor-christian louboutin     väska-betsey johnson    klocka-marc jacobs  kjol-lipsy   tröja-j.c crew

Tillbaka till civilisationen

Hej, nu är jag hemma från krokholmen. Det var kul, vi seglade,bastade,badade osv. Ön var rätt liten och det bor ingen på den så det fanns ju inte jättemyket att göra men vi hittade ju på saker. Jag har inga bilder just nu men en i klassen tog lite kort och så som jag kanske kan lägga in någon gång. Typiskt nog blev jag förkyld och så men jaja det var roligt ändå! Var dödstrött när jag kom hem och sov ett tag men nu är jag lite piggare. Har inte jättmycket mer att skriva just nu men bloggar nog imorgon. 
Arkivbild:
 
 
 
 

Cupcake bike

Kjol:republik//top:berskha//armband:republik//halsband:republik

På väg till en ö

Hej, tidsinställt inlägg för just nu är jag på väg till kroholmen med den nya klassen. Ska bli kul hoppas jag! Vet inte så jättemycket om ön men är tydligen rätt liten med några hus på. Synd att jag missar dansen imorgon bara men det är det nog värt. I helgen sov jag över med Sarah, Tessan och Julia och det var jättekul att se alla igen och prata! Anyway så kommer det ett inlägg i kväll med så byebye sålänge!
Idag har jag på mig dessa shortsen från Bershka och dom vita skinskorna från converse+en vinröd tröja ifrån gina tricot. (får se om jag gör ett inlägg med vad jag shoppade i Brighton men här är 2 av sakerna iallafall!)

Gold

 
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart