Juni.nu.tack

 

Sjuk

Hej, idag har jag inte gjort något knappt. Mådde jättedåligt när jag vaknade så jag bokad en tid på vårdcentralen. Var något med halsen så får vila tills det blir bättre. Sedan cyklade jag och köpte halstabletter. Jättehärligt väder och kände vårlukt genom min förkylda näsa! Nu ska jag nog försöka plugga lite och sova en stund. Bye!
Det är så jag säger det-Håkan Hellström
Du kan gå din egen väg-Håkan Hellström

Dance

Hej! Idag har jag dansat till ca kl 3. Det var jättekul och vi hann till slutet av en koregrafi som vi gjort början och mitten på andra gånger. Efter det gick jag till att café jag inte varit på innan vid Järntoget. Det var en jättemysig miljö och jag drack en god jorgubbssmoothie. För att se fler bilder på deras inredning och så gå in på deras hemsida här. Efter det handlade jag med mamma och gick ut och gick med Tessan en stund. Imorgon blir det ju skola igen weyhey, helgen gick extremt snabbt. Godnatt
 
Fri till slut-Håkan Hellström
Så länge du är med mig-Håkan Hellström
Gatan fram- Håkan Hellström och Plura Jonsson

Känn ingen sorg

Hellu, som vanligt har jag tagit en liten paus i bloggandet heh... Men here's ett inlägg iallafall!
Igår var det ju skola as usual och efter var jag och Tessan hos Fredrik ett tag, för att sedan åka till franskamötet. På mötet pratade dom om detaljerna kring resan och det visade sig att vi ska vara i Paris större delen av första dagen. Blev överlycklig! Vet att vi ju kanske ska dit på helgen med fransyskorna men känns bra att det är säkert att vi ska dit första dagen eftersom vi tydligen landar där med.
Sedan åkte jag hem och såg klar känn ingen sorg again, den filmen altså, se den om ni inte har gjort det!! Längtar om möjligt ännu mer till konserten nu, KAN inte vänta! 
Idag har jag varit i skolan, och mest chillat nu på kvällen med le familj. Imorgon tror jag att det blir friskis på morgonen och sedan får jag se vad jag hittar på! Som ni kanske ser så har jag en ny design. Blev inte jättenöjd men får ändra om den lite om ett tag. Godnatt<3
 
 <3<3<3<3<3<3<3<3
 

New disigno

 

Inga tårar kvar snart

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Wanties-February

 Skor-uggs  topp-odd molly  sweatshirt-londonlovesla.com  beanie-nastygal.com  jeans-textile elizabeth and james  mobilskal-egendesignat på coolskins.se  klocka-mikael kors  väska-mikael kors  jacka-gina tricot
 
 
Lite blandade sakr jag är sugen på just nu. Uggsen är underbara vill ha låga,ljusa uggs och dessa är perfect. Har  även letat lite efter svarta jens med ett hål i knäet och hittade dessa, såå snygga! Och Mikael kors väskor vill jag helst ha alla färger haha men hittade en grå och tyckte den var lite anorlunda och snygg. Jackan är en perfekt vårjacka men tänkte även tipsa om fler i ett inlägg senare! Har sett så många jag gillar på sistonde. Provade ju att designa ett skal på en hemsida och har verkligen lust att köpa hem detta! Och så var det sweatshirten...säger bara detta
Nä nu får jag gå och äta istället för att dregla över massa kläder an stuff haha! bybye!
Det är så jag säger det-Håkan Hellström
Brännö serenad-Håkan Hellström
Så länge du är med mig-Håkan Hellström
Du är snart där-Håkan Hellström

Hellu

Hej! Sedan sist (heh för länge sedan) har jag gjort lite allt möjligt. Jag åkte jag skidor på en friluftsdag i skolan. Det var jättekul fast med några mindre olyckor som altid när man åker skidor! T.ex när vi skulle åka ofpist och följde ett spår som plötsligt slutade så vi fick försöka att ta oss därifrån ändå och gå tillbaka haha! Sedan så var jag och Tessan på födelsedagsmiddag hos Isabelle och det var jättetrevligt! Samma kväll så var det klassåterträff och det var kul att träffa alla igen! Sedan igår så var jag först hemma hos Henke och vi gjorde middag sedan åkte jag hem till Elin med nästan samma gäng som i Lördags. Den enda planen jag har för idag är bio vid 5-tiden. 
Har inte jättemycket bilder på allt detta haha bara några dåliga mobilbilder ifrån klassfesten men jaja här är några från då ändå:
hahah
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart