Början av resan (18/3)

Hej! Tänkte skriva första inlägget om resan nu! Detta är bilder från Tisdagen som jag startade med att gå upp hur tidigt som helst för att ta planet till france. När vi kom dit möttes vi på flygplatsen av alla franska elever. Det var kul att se alla efter så lång tid! Sedan åkte vi in till mitten av Paris med buss. När vi kom fram så hoppade vi på en båt på Seine och åkte runt och såg på staden. Efter det tog vi bussen till ett ställe nära Pompidou. Då var det jättebra väder och v ficki tid att gå runt själva och shoppa lite och så. Sedan tog vi bussen till Caen och jag träffade Susies familj som var jättetrevlig. Sedan somnade jag efter en extremt lång men bra dag.
 
 
 

Le helg

Hej! Tänkte blogga lite om frankrikerasan men det får nog bli senare i kväll eller imorgon. Tror jag tar några dagar i taget från resan och bloggar om. Får bli un peu inlägg om vad som hänt i helgen så länge! I helgen har jag haft ganska fullt upp. Den började i fredags då jag var hemma hos Fredrik tillsammans med några andra. Hade verkligen en rolig kväll! Och sedan på Lördagen när jag kom hem satt jag och solade på balkongen i typ 2 timmar för det var underbart väder! Sen var jag med Henke och Albin och sedan anslöt sig Sarah och Julia och så gick vi hem till Julia och hade en ganska för sen Earth hour (eller fler haha). Och det var jättekul att se alla igen! I morse åkte jag till dansen och fikade sedan i stan med Lea för att sedan gå på promenad med Tessan och Julia. Nu kom jag precis hem och har precis ätit. Här är lite småskumma bilder från igår snodda från Julia och Sarahs bloggar haha:
 
 
 

Update från France

 
Första dagen när vi var i Paris
Hej! Just nu sitter jag i mitt rum i Caen haha. Har extremt svårt att skriva på det franska tangentbordet måste jag säga, bokstäverna sitter inte där dom brukar haha får kopiera ä och å:n . Susie kom just tillbaka från busstationen. Hon skulle hämta Julia och Charléne men det verkar som att dom redan tagit bussen till en fest som vi ska till lite senare. Nu tror jag att jag ska äta eller något och sen åka dit. Idag har vi annars mest gått runt och shoppat. Resten av resan har varit jättebra och jag skriver mer om alla andra dagar när jag har ett eget tangentbord haha(fick låna hennes dator). Byebye!

Bilderna

Hej! Här är bilderna från igår. Lite blandade haha pga att mamma tog med min gitarr och penslar(?!) Men jaja haha tar  med dem också! Och lite familjefoton på det! Tar resten någon annan gång, bye!
 
 

2009....

Hallå! Idag har jag inte gjort något speciellt. Julia sov över och vi sov rätt länge och sedan gjorde vi inte så mycket alls! Imorgon däremot ska jag och på bio på kvällen och sedan hem och prata med Miki. På dagen ska jag och Jonas till modelhouse och fota i några timmar. Här är två smått stela bilder(som alla) från sist vi var där, 2009-throwbacks skippar jag vanligtvis gärna!
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart