One of the pictures

 

On our way to the dance this tuesday

 
 
 

Festival 2015

 
Festival 2015
 
 

Bag trends spring 2015

 
Bags Spring 2015The duffle bag
En sådan här modell av väska är inte längre bara till för gymmet denna vår, utan går precis lika bra till en klänning.
The tote bag
Trenden med tote bags håller sig kvar och är en mycket rymlig och praktisk typ av väska denna vår. Gärna i starka och annorlunda färger.
The round bag
En rund väska gör outifen intressantare i vår. Använd gärna denna form på väskor även i sommar till en festivaloutfit!
The cross-body bag
En sådan här typ av lagom stor väsäka som går över axeln är också en hit denna vår. Funkar till mycket och är lätt att ha med sig vart man än går.

Sol

Hallå där! Den soliga gårdagen spenderades med att plugga lite,träna och gå på promenad med Henke i skogen. Idag har jag firat pappa som fyller år imorgon och varit ute och fotat med Sarah. Det var mycket trevligt och några av bilderna postar jag i dagarna. Våren börjar verkligen kännas i luften nu!

Gårdagen

 

Songwriting this friday

 

The black hat

 
4 hats
 
Här är lite tips på underbara stora svarta hatar som jag fått lite cravings på på sistonde. Passar lika bra till sommarens festivaler som till en vanlig streetstyle med en kappa och kan ge enkla outfits en elegant look! 
1.topshop - 2.mintvelvet.co.uk - 3.h&m - 4.urban outfitters

Pastel coats though

 
Pastel coat
 
 

Jazzhuset

 
Hej! Femton år senare återvänder jag till den bortglömda bloggen. Nu är det långhelg för min del, vilken inledes i Fredags genom att gå till jazzhuset med två av mina kära vänner. Ett grymt band tolkade några Håkan-låtar och det var en mycket härlig kväll! Resten av långhelgen är fortfarande under planering men det blir nog mestadels att träna, plugga och umgås med le friends!
 
 
 

Inspiration- The camel coat trend

 
Camel coat
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart