Bilresan

Nu till senaste nytt från sommaren haha. Jag har varitpå bilsemester i Sverige för att hälsa på diverse släktingar osv med pappa,Jonas och Monica. Var helt okej men lite jobbigt att åka bil så mycket bara. Här är bilder från resan:
 
 
 
 

Födelsedagen

Jag fyllde ju 16 också för 5 dagar sedan. Började med att jag var hemma hos mamma och hade ett litet släktkalas, åkte sedan hem till pappa och åt middag kunde tyvärr inte hitta på något speciellt länge med kompisar eftersom jag skulle åka tidigt nästa morgon men var ute en stund med Tessan och Julia iallafall :)
Fick äntligen en systemkamera som är helt underbar,en gitarr och massa andra saker!:)
Lite bilder från födelsedagen och lite bilder jag tog den dagen

 
 

Midsommar

Och sedan så var dte ju ett midsommar, på midsommar var jag hemma hos henke med massa andra från deras skola, Tessan och Julia. Efter ett tag kunde även Sarah smita ut och kom också dit och så sov vi där. Det var verklige jättekul och lärde känna en del nya människor :)
When you see it
 

Rökan

Den 20:e juni var jag ute och grillade på rökan med Sarah, Henke, Tessan och Julia och sen kom Pihl och Simon ut också:) Failade som vanligt lite med grillen men gick betydligt lättare än förra gången! Lite bilder snodda från Sarah och Julias bloggar! :)
 

Skolavslutningen

Får väl börja i ordning då med skolavslutningen som start på sommaren(11/06). Vi hade skolavslutning i bamba och sedan  åkte de flesta nior ut till sundhammar. Sundhammar blev dock väldigt misslyckat för det kom massa fältare och poliser och stannade hela natten så man knappt kunde prata med varandra utan att någon av dem kom och satte sig emellan.....  Men jaja det var ju skönt att sluta skolan iallafall :)
Bilder:
 

Inlägg kommer :)

Hej, som vanligt har det inte blivit så mycket inlägg under sommaren men tänkte göra olika inlägg som kommer innehålla bilder ifrån olika händelser under sommaren :D 
Wait for it, inläggsbomb!
 
 

Svar: klänning


En del som har undrat var jag köpte min klänning:) Svar: Förlåt för sent svar och tack så mycket alla, jag fick den av en kompis så det var inte jag som köpte den men den är från paprika:)

Marstrand

Tjenare, igår var jag i Marstrand med de flesta i min klass. Hade inte med mig något att ta kort med men det hade Jennie så dom är från hennes blogg: http://photomood.webblogg.se/
(tack jennie<3) Bilderna får tala för sig själva haha kul var det iallafall!

 

 


Photoday - Del I

 

Tjenare

Hej, i helgen har jag varit med kompisar och spelat kung och dam på natten vilket var jättekul och varit på släktkalas:) Fredagskvällen var verkligen underbar, innan var vi ute och grillade vilket gick lite....sådär;) Snart kommer lite bilder från idag, jag, Sarah och Tessan har varit ute och fotat lite och sedan åkte vi till instön och åt fish and chips:) Från fredagen;
och två från idag:
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart