So...

Tja, nu är det So lektion och sen är det bara en lektion kvar tills höstlovet, lääääängtar!!!! Blir bara ett snabbt inlägg för nu måste jag jobba om drottning margareta eller nåt... Nästa inlägg så är det HÖSTLOV!<33
ha det gott! Sexig bild<3:
Älskar hans nya låtar!<3

en hemlighet tilldelas till er <3 BLOGGRAPE

DET HÄR VAR SARAH SOM BLOGGRAPEADE MIG!
Men gud vilken random kannin sarah!
'Måste berätta en liten hemlighet, min kanin dricker saft! Jag ger bamse saft varje dag. Jag lägger saft i hans vattenflaska, han älskar det verkligen :D Kanske låter lite konstigt, men jag gör vad som helst för att min lilla korv ska ha det bra <3 älskar bamse <33

Så himla söt är han :D tog bilden i en studio
sen tänkte jag visa en bild på mitt marsvin lilleskutt <3

Kåtis här :D

hej jag är kåt!

Halloween-smink

Hejhej! har inte bloggat i helgen för har sovit hos mormor och morfar, fast i fredags sov jag hos elin och vi hade jättekul:) Sen i lördags spelade jag fotboll med Henke,Abbe,Nils och Oscar och i söndags var jag i göteborg. Igår provade jag att göra lite halloween-sminkning som jag tänker ha på halloween-hoppningen den 5:e november(Kolla bilder under)Och glöm inte att fortsätta fråga på frågestunden!Iallafall så har jag NO nu, och det är lite HALVroligt. Men nu kommer en jobbig hjälplärare som går och kollar våra datorer och berättar för läraren så hejdå!
Waazzup with your eye? ahahahhaa!

HAHAH BLEV NI RÄDDA MOBBADE MÄNNISKOR!?

FRÅGESTUND!

Hej! nu är det frågestund igen, så fråga på!^^
Frågafrågafrågafråga! Vill färga håret rött med bara så ni vet, vet att det ser overkligt ut på bilden, men man kan hu se iallafall nästan hur det skulle se ut;) Vill ha sån dr lysande röd som bara häller i typ 1 vecka;)



Vinnare!

Var jättesvårt att dra dagens Awesome, alla har så fina bloggar;) men här är iallafall vinnaren, grattis! Tryck på knappen för att komma till vinnaren:

Dagens Awesome!

Dags för dagens Awesome nu då (som dagens blogg;)! Vinnaren får en länkning! Anmäl er i kommentarerna!


ANMÄLANMÄLANMÄLANMÄLANMÄL!<3


Tihihihi!

Hej! jag, Sarah och Miki har haft lite kul idag och satt ihop lite bilder, här är några jag satte ihop;)
Nån som ser något ovanligt med den här bilden?
HAHAHA MIKIS HUVUD HAHAHA!
|
|
|
|
V

ABDUCTION<333333333333

Heej, nu har vi NO och såg på en jättejobbig film om hjärtatacker, men förigår var vi på abduction, och det var en av de bästa filmerna jag har sett(TAYLOR LAUTNER OMGOMGOMGOMG<3) Och när en elak gubbe blev skjuten var det helt knäpptyst i salen o jag bah: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Fast det var lite problem när vi skulle gå in med, det var lixom 15års gräns så hon som stog där sa: Är ni 15 allihop?
Alla nickade typ 50 gr 
hon : Men ingen har legitimation?
Alla skakade på huvudet 70 gr
hon: vilken klass går ni i? 
Tessan: åt...nian!
Aalla andra nickade 100 gr 
Hon trodde tyvärr inte på oss men vi fick gå in ändå:D Iallafall snyggaste Taylor, kolla in bilderna;)

HEY!

Hey, nu är det So-lektion och det är lite halvt WWW.ASTRRRÖÖÖÖÖK.SE men det är ändå fredag så det är okejy. Men nu måste jag skriva om nunnor... jätteroliga människor som inte får ha sex, bara så att ni vet. Hejdåå!
Sarah och jag för ett tag sen;D

Försov mig Outfit!

Hej, idag vaknade jag och kollade på klockan och såg att den var tio över nio, och skolan börjar kl 8! PANIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!! Jag gjorde iordning mig på tio minuter och var framme kl 20 över nio... goood work! Men jaja, nu sitter jag i skolan och jag vet inte ens om dewt är matte eller SO för läraren bara tjatar... Men nu måste jag räkna... eller skriva... Hejdå! Dagens:

Rösta på Vetja!

Rösta gärna på mig i bloggriket, med knappen här!


OMG!

Omajgad!!! Klicka på bilden asså!

YEEAY GO DAG!!!!

Har haft en askul dag med Julia, Miki och Elin!:D Vi var i stan hela dagen och hade jätte kuuuul och provade jättestora bh:ar :DDDDDDDDD AHAHAHA! Här är lite bilder från idag, snodda från Julias blogg HÄÄÄR!
Miki med sin assnygga "hatt"
Hoppa över att kolla på bilden på mig e ni snälla?:) Gjprde den liten så nu kan ni ändå inte se den:D
Julia pch Elin<3
Vanillj-latte:))
Jaja, måste sova nu, är sorjligt nog skola imorgon tror aldrig skolan har varit så tråkig som den är nu...:( Godnatt, Hejdåååååå!:)

Sover hos Elin:)) fast neee, sover inte än:D

Tjatja alla, nu är jag hemma hos Elin, och medans hon duschar passar jag på att blogga lite:)) Idag har jag mest varit hemma och städat(...) ingen som känner mig kommer att tro mig, men endå... Och sen åkte jag till elin och vi åkte och handlade. Har ingen ny bild för det här är Elins data men tar två gammla:)) En från sommaren och en från nån annan gång för rätt länge sen!
Såååoooodääääeeerrjaaaa:DD byebye bejbisar!

Shoppiiiing <333

HAr varit och shoppat med sarah idag då, har köpt vita skor, en vit jacka, vita vantar och en vit mössa :D<3333 Tycks?;)
Men allt har inte gått helt bra idag, har kompresser på hela benen för hade orientering och sprang i snår och sedan rugby x) Men nu sover jag över med Elin så byebye:D<3

För stor för sin häst

det här är miki:
HAHAHAAHA

Franska

Igår var det friluftsdag...vi gick typ flera mil lite överdrivet och jag var så trött att jag inte orkade blogga efter det, men nu har vi franska iallafall och jag slänger in en NIIICCEEE bild på Taylor Hetingen Lautner:
RAAAWR<3333

HAHAHAA

HAha, omg, det här klippet är pinsamt bara att titta på!
http://tv.expressen.se/galna%20klipp/1.2578267/pao-ar-overtygad---hon-ar-en-riktig-katt?collapsed=true

Tack Matilda!

Tack så mycket för den nya designen som Matilda olsson har gjort!:DDD

Tackar Sarah ;)

Tack för det fiina inlägget Sarah;) go bild den där sista när jag var utklädd till Harry Potter?xd
Tack o hej :D

Sarah som bloggar :D

Hej!
Jag är Rosannas bästa vän! Just nu sitter jag hemma och är sjuk och roro är i skolan så, därför tänkte jag blogga lite på roros blogg :) Vi har känt varandra sen vi var två år ungefär, alltså i 12 år. Tänkte visa en massa bilder för att bilder är kul!

Här var vi ganska små (?) Roros söta lillebror är där och leker med oss. Dagiset som är bakom gick vi båda på.

Påsk! Vi målade alltid miljarder med teckningar, och så gick vi runt bland kvartererna och fick massa godis.

Det här måste jag berätta! Vårt strösta intresse när vi var 2-4 år ungefär, det var att gå runt på gatan och plocka tuggummin!! (USCH) Vi var så små så vi fick inte äta tuggummin än. Men när jag kom hem till mamma såg hon att jag tuggade tuggummi. Hon trodde att det var Jessica, roros mamma som hade gett mig tuggummin, medans Jessica trodde att det var min mamma som hade gett roro tuggummin. Tillslut fattade dom att vi tog från gatan..... huu!

<3

Sen blev vi äldre, lika knäppa och galna^^

(Bara för att jag älskar den här bilden)

Denna sommaren, vi badade myyycket!

Syslöjden för en vecka sen. Vi har gått i samma klass ända sen från dagis.

So much fun, vet att inte roro gillar den här bilden :P Därför tänkte jag avsluta med en roligsöt bild på Rosanna när hon var en liten tjej... here she comes!

Så himla söt, liten harrypotter-tjej :D<3

Det var allt jag hade att säga, hoppas ni kikar in på min blogg och kanske slänger in en kommentar, KRAM från Sarah! http://sarahjansen.blogg.se/

Ny design?

Funderar på att ha den här som ny header? Skriv vad ni tycker!



Svar på kommentarer

Rosyy psyyyykare :D

SVAR!

Eftersom sarah är sjuk idag och har tråkigt så har hon bombat med kommentarer om någon undrar...
HEJDÅ SARAH HA SÅ KUL NÄR DU ÄTER GLASS!

No

No nu då, jipiiiii... bild från igår:

Heeeeeeej igen alla små barn

Nu är klokan 10 o jag har inte bloggat på hela dagen, och inte igår heller tror jag...xd sorry! men nu blir det lite ändring iallafall. Lite nyheter är att jag har tröttnat på min nya design, som jag alltid gör efter typ en vecka, och att jag inte har hunnit fixa någon ny... Men här är iallafall dagens outfit:
Inte värdlens finaste mobil om någon undrar varför jag har suddat över den:)
OCH ETT LITET MEDDELANDE TILL THERESE: NU FÅR VI F*N TA OCH GE OSS! XD

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart