Tillbaka till bloggandet

Hej! Nu har jag visst råkat ta en bloggpaus igen hehe... Idag har jag iallafall inte gjort något speciellt, bara varit i skolan. Förrutom att jag gick hem tidigare och åkte till östra för att göra en slags röntgen för huvudet och nacken. Efter det gick jag och köpte skor med mamma. Köpte bruna primeboots, vet dock inte riktigt om jag vill ha med en stålhätta som det är, så får se om jag byter eller har kvar dem. Nu tänkte jag iallafall snart lägga mig, godnatt!:)
Du kan gå din egen väg-Håkan Hellström

:)

 Hej, idag har jag varit på sjukhuset på återbesök för operationen för att ta prover och så. Sedan åt jag,morfar och mamma på en resturang och åkte sen och kollade på skrivbord på ikea. I lördags sov jag hos Albin med Sarah,Henke,Julia och Therese. Det var som vanligt jätteroligt och dagen efter var jag och Julia på yoga. Imorgon ska jag på morgonen till tandläkaren för att röntga tänderna eftersom att jag ska få tandställning till våren. Så jag kommer till skolan rätt så sent ca 11, men det är rättså skönt hehe. Nu ska jag plugga lite och sen sova, ha en bra kväll!:)
ett random collage jag satte ihop haha (tumblrtumblrtumblr)

Sjuk...

Hej, just nu är jag hemma och tar det lugnt. Har varit sjuk idag, halsont, huvudvärk och allt sånt där störande. Jag är såå trött på att vara det nu men jaja hoppas bara att jag kan gå till skolan imorgon! Åkte ju in till dansen igår med den visade sig vara inställd så det var tråkigt. Fast mådde ändå sådär så kanske var lika bra. Nu tänkte jag bara göra lite skolsaker och lyssna på musik en stund. Hejdå!
Brännö serenad-Håkan Hellström
You need me, I don't need you-Ed Sheeran 
Story of my life-One direction
Aprillhimlen-Håkan Hellström
Random arkivbild från i somras
 
p.s Låten legohouse som jag länkade igår finns i en ännu grymmare version om ni söker på youtube efter när han spelar den låten i Liveroom, superbra!:)

Dance

Hej, just nu är jag på väg till dansen. Idg har jag varit i skolan som vanligt. Tisdagar som alltid den längsta mest utdragna dagen. Jaja har skrattat mycket iallafall, mest pga att jag sov så lite i natt haha! Skulle lågga upp länkarna till vad jag lyssnar på just nu med men vet inte hur man gör det på mobilen. Får uppdatera med det sen. Ha en bra kväll!:) 
Det är så jag säger det-Håkan Hellström
Legohouse-Ed Sheeran
Båda sidor nu-Håkan Hellström
Bara dårar rusar in-Håkan Hellström 
 

Day 10: Lace

 
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart