För exakt 1 år sedan...

...Hade jag precis lärt mig att göra lockar med en plattång haha! Går betydligt bättre nowdays!
 

Dance

Då var jag på väg hem igen. Dansen gick bra! Förutom att jag typ sträckte ryggen (?!) mitt i ett steg, måste sett ganska så skumt ut haha! Iallafall så började vi på en koregrafi som ska bli kul att öva på till Ed Sheeran's "A team". Tänker nog fortsätta i denna gruppen! Läraren var jättebra och det var härligt att dansa och bra att alla var på (nästan) samma nivå! Sitter på tåget just nu och får väl åka hem och plugga lite innan jag lägger mig... Klassen och allt känns bra, bara att det är lite väl mycket pluggande redan så är lite skräckslagen för hur det kommer bli när vi har kört igång helt! Anyway, nu ska jag lyssna på musik, Godnatt!<3

(en sån där härlig efter träning-bild haha!)


On my way

Just nu är jag på väg till dansen, ska bli jättespännande! Uppdaterar senare om hur det gick och så om jag hinner, blir imorgon annars!


Love it

Har "upptäckt" en ny affär som heter "sweet dreams" och delar affär med Jeanette i kungälv. Där köpte jag bland annat den här snygga väskan med nitar över sig. Love it!
 
 
 

Waterfallskirt

Hej, nu är det morgin men dröjer ett tag innan jag ska till skolan eftersom vi har sovmorgon. Jätteskönt! I lördags hade jag iallafall kvälls/nattpicknik med Henke,Tessan,Sarah och Albin och sen sov jag hos Sarah, var jättekul! Igår fotade jag med Sarah och var sen med Julia och Tessan en stund på kvällen. Här är några av outfitbilderna vi tog!
 
Armband,HM//kjol,HM//skor,converse//linne,glamour

Första dagen i gymnasiet

Hej, idag började jag gymnasiet. Känns väldigt skumt att skriva det, var det inte igår jag började sjuan? Iallafall så blev vi indelade i klasserna och sen fick vi gå och lyssna på massa information i ett klassrum. Jag hamnade i samma klass som Tessan men tyvärr inte med Julia också:( Känns ju rätt tråkigt för om vi alla ska gå natur så kan vi ju lika gärna gå i samma klass? Jag vet inte riktig vad jag tycker om den nya klassen, det var rätt tyst eftersom att vi bara lyssnade men får se imorgon då vi ska göra massa lära känna-saker. Hoppas på att det är ett gäng roliga och avslappnade typer! Nu har jag precis varit hos Sarah med Julia och bakat citron-marängpaj, väääldigt gott kan jag säga;) 1 dålig mobilbild på den här nedanför. Nu ska jag försöka sova om det går, har så mycket att tänka igenom. Godnatt!

Ps. Sorry för en fortfarande halvklar design!


Brighton del 2

 
 

Brighton del 1

 

Update

Hej, jag har som vanligt inte skrivit på länge,hehe. Idag har jag varit hos sjukgymnasten och jobbat första gången på friskis. För någon vecka sen sov jag,Sarah,Julia,Tessan och Henke hos Albin och det var jättekul:) Sen så har jag mest varit ute varje dag och cyklat med kompisar osv. Som ni kanske ser så är den nya designen halvklar och vi får se när den blir klar. Idag kommer iallafall äntligen Brightoninläggen :)
 

Outfits of Brighton: Victorias station

 T-shirt:Åhlens, jeans: Dr.denim, skor: tamaris
 

Hemma

Hej, kom hem i förrgår. Var jättehärligt i Brighton. Jag har alla bilder på kameran som är hemma hos mamma men kommer Brighton-inlägg snart! Sålänge, här är en bild från när jag var i stan och såg på bio med Sarah, Tessan och Julia !


RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart