Hej

Tjenare, just nu sitter jag på bussen på väg till Julia. Jag har just varit på släktkalas på marstrand eftersom min syssling Sara fyllde år så grattis till henne!:) Hos Julia ska jag,Tessan och Henke bara chilla och prata lite. Sorry flr detta med outfit saken haha får se när sista blir! Här får ni en helt random arkiv bild ... Mycket humoristisk;)


Day 9: Pink

 
 halsband-republik  skor-converse  tröja-hm(?)  jeans-obettivo industry

Day 8: Green

halsband-missäy  blus-hm  väska-sweet dreams  tröja-jc  fodrade leggings-?

Day 6: Animal print

 
 
skor-tamaris  byxor-design only  tröja-berskha
 

Höst

Hej,  sorry för att jag missade en dag på outfitsaken, den kommer dock senare idag istället. Igår var jag i stan och letade jacka med Julia och Lea, hittade dock ingen men hade jättekul! Här får ni lite höstbilder i väntan på outfiten:)
 
 
 
 

Day 5: Studs

 Tjenare, idag var jag i skolan som vanligt, senare åkte jag till friskis och är sagovärd som vanligt! Dag 5 av outfit challengen nu då! Blev mycket nitar haha! Glömde ju att ta på armbandet när jag skulle fota men jaja det är ju med där nere iallafall! Imorgon blir det aminalprint, då kan jag ju passa på att använda leopardbyxorna i en outfitbild:)
armband-h&m  skor-sweet dreams  shorts-gina  tröja-lindex med nitar från shock
 

Day 4: Glitter

Sådärja, dag 4 och jag har fortsatt på min challenge, omöjligt? tydligen inte! Idag är det ju "glitter" så fick bli denna tröjan från wera med invävt glitter. Nitar till imorgon! :)
 
 
 
 
 
 jeans-jc  tröja-wera stockholm  skor-converse  halsband-glitter(?)
 
 

Day 3: Denim


 
 jeansskjorta-diesel  armband-thomas sabo/ung cancer  shorts-zara  skor-din sko

Day 2: Shirt

Ja, skjortdagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig pga att allt jag tänkte ha på mig var hos pappa men jaja! Rätt kul detta med outfitchallenge faktiskt, imorgon blir det denim :)
 
skjorta-cubus  armband-thomas sabo  shorts-bikbok   skor-uggs  t-shirt-h&m  
 

Day 1: Maxiskirt

 
skor- din sko  topp-berskha  skärp-design only(?)  kjol-la redoute  armband-guldfynd
 

10 day outfitchallenge

Hej, tänkte göra en outfitchallenge på 10 dagar i brist på saker att blogga om! Skulle vara kul och se fler versioner av den så kommentera gärna om ni gjort den med! Jag börjar imorgon:) 
 
 
 
 

Ny design

Hej, har varit sjuk de senaste 2 dagarna men nu är jag tillbaka i skolan. Har passat på att göra en ny design, får se om jag ändrar bakrunden och så sen men jaja, vad tycker ni?
 
 

Läskigaste filmögonblicken från när jag var liten

Hej, tänkte lista top 3 av de filmögonblicken som skrämde mig mest när jag var liten. Här har ni dem:
 3
Scenen från "courage" som jag såg på mycket när jag var liten var enligt mig då extremt skrämande haha! Var ju faktiskt väldigt mycket skumma läskiga scener i den om man kollar tillbaka haha<3 Här är några vä:http://www.youtube.com/watch?v=d7z287keflI
2
Haha detta var enligt mig typ 2004 något av det läskigaste jag sett. Det är skelettet ifrån "mysteriet på greveholm". Det bodde på deras vind och kom dit genom en lucka i taket. Vi hade en liknande lucka i taket i våran garderob då så jag gick nästan aldrig in där efter att ha sett denna scen. När jag kollar på den nu har jag inte lika stor förståelse för min rädsla men jaja haha!
1
Detta var det absolut läskigaste jag nånsin hade sett när jag kollade på denna filmen, och då hade jag ändå sett riktiga skräckfilmer redan. Försökte kolla på denna scenen på youtube men fick stänga av efter några sekunder haha är nog fortfarande något av det mest creepy jag sett. Fattar inte att det är en barnfilm haha! Här är klippet om ni vill kolla, för bästa skrämsel effekt kolla på hela filmen, "Coraline" heter den, http://www.youtube.com/watch?v=oBO9Uy4uc_c
 
P.s Måste bara lägga till:
Mårran, scariest shit ever
 

RSS 2.0
Tiny Hand Purple Bow Heart